Velkommen!

Follo folkehøgskole ligger i Vestby ved E6, 30 minutter syd for Oslo med god kommunikasjon i alle retninger. Vestby er et hyggelig tettsted kjent bl.a. for Outlet-butikkene. Skolen ligger landlig til, fem minutter fra jernbanen og er en frilynt folkehøgskole eid av Akershus fylkeskommune.
Om oss - Follo folkehøgskole
Våre linjer er Band, Dans, Film, Hiphop, Musikal, Personlig trener og Vokal. Lokalene er tilpasset linjene våre og har topp moderne utstyr innenfor de ulike fagfeltene: Blackbox, dansesal, festsal/gymsal, lydstudio, filmhus, bandhus, auditorium og en lang rekke verksteder.
Om oss2 - Follo folkehøgskole
Året er sammensatt av en lang rekke prosjekter, forestillinger, sosiale happeninger, reiser, kulturopplevelser, workshops og gjester. Et intenst, spennende, utfordrende, lærerikt og engasjerende år der du får anledning til å bli kjent med ungdom fra absolutt hele landet. Opptil 105 elever har vi plass til!
Om oss3 - Follo folkehøgskole
Helt sentralt på skolen er kjøkkenet. Her lages det variert, sunn og meget god mat. Har du spesielle behov så tar vi hensyn til det. Fire måltider daglig, festmåltider, hverdager, samtaler, latter, diskusjoner…
Kjøkken
Vi starter opptak av elever 1. februar. Er det ledige plasser tar vi opp elever helt fram til skolestart. Søk nå! Før 1. februar får du et foreløpig svar, og etter 1. februar vil du raskt få svar om plass. Du treffer oss på telefon 64 98 30 50 eller på egen telefon for søkere fram til kl 22:00 hver dag: 64 98 30 67. Du får også raskt svar på e-post: post@follo.fhs.no Adresse: Follo Folkehøgskole, Østbyveien 3, 1540 Vestby. Du finner oss også på Facbook, Instagram og Youtube. Bruk linkene øverst til høyre.

Velkommen til oss!
Ansatte9

Lurer du på noe? Ring vår søkertelefon:

Skriv inn sikkerhetskoden her.

Follo Folkehøgskole
Østbyveien 3, 1540 Vestby