100 Dager til skoleåret 2017 – 2018!

I dag er det 100 dager til skoleåret 2017 – 2018 starter. Vi gleder oss til å møte nye elever, vise dere skolen vår og bli kjent med dere. Elever i dette skoleåret har sagt: “på Follo skapes det ikke bare venner – her skapes det en stor familie”. Du har enda mulighet til å søke plass for neste skoleår!  Info om søknad finner du her.  

Oppstartsdagen

Lørdag 19. august starter vi opp nytt skoleår. Da skal du bli kjent med skolen vår, alle ansatte, de flotte lokalene, internatet der du skal bo og alle de andre elevene på skolen. Noen av elevene er stipendiater. De har gått her før og har en spesiell rolle med å sørge for at alle føler seg trygge i det nye miljøet. De første tre ukene handler mye om det: å bli kjent og bli trygg!

Til Aurlandsdalen

Etter de første ukene drar vi på tur. Vi setter oss i bussen og i løpet av tre dager opplever vi gruvene på Blaafarveværket, Aurlandsdalen, Stalheim hotell og Nærøyfjorden. Når vi reiser sammen blir vi ekstra godt kjent.

Opplevelser

Utover høsten blir det mange forskjellige opplevelser. Vi legger vekt på ulike kunstneriske fellesopplevelser både på skolen og forskjellige steder i Oslo-området. Oslo er bare 30 minutter unna med et hav av muligheter.

Linjene våre

Linjene står helt sentralt på skolen vår. Ca 18 timer hver uke går til linjeaktiviteter. Her kan du fordype deg i det du er opptatt av og utvikle din kompetanse i det som interesserer deg. Våre linjer er Band, Dans, Film, Hiphop, Musikal, Personlig Trener og Vokal. Les mer om linjene våre her.

Valgfag

Vi legger også vekt på et bredt spekter av valgfag. Du velger noen valgfag om høsten og noen om våren. Vi har hatt mange valgfag innen trening, dans, film, musikk og brettspill. Et valgfag er også for de som ønsker å være med å lage skoleårets årbok. Et flott minne som alle elevene får med seg etter skoleåret. Info om valgfag finner du her.

Andre aktiviteter

Ellers blir det mange forestillinger og visninger med linjene og linjer som samarbeider. Stipendiatene har ansvar for en lang rekke aktiviteter i fritiden. Etter hvert kommer også studieturene, hyggelig julestemning i desember, linjekvelder, huskvelder og kjøkkenets temamiddager. Og fremfor alt: gode relasjoner og venner i et trygt og engasjert miljø!

Blir du med oss? Du kan søke her.