Band spiller i Oslo

Våre band, “Life Monument” og “Vital Revival”, spiller på UHØRT Torggata 11, Youngstorget tirsdag 17/3 kl 20.00.  UHØRT ligger midt i hjertet av Strøget Torg (Strøgetpassasjen mellom Torggata og Storgata), i rå og upolerte lokaler. Headliner denne kvelden er selveste Oslo Faenskap! Bandet skal på Europa-turné sammen med Satyricon i april, og kommer nok til å trekke mye folk. Mitt i blinken for våre band, som spiller veldig bra og har fine låter.

Life Monument
Life Monument er et Oslo-band bestående av fem gutter i alderen 19-20 år. Bandet spiller en blanding av melodisk groove metal og teknisk/heavy metal. Life Monument er inspirert av kjente band som Gojira, Between The Buried And Me, Avenged Sevenfold, Thy Art Is Murder med mer. Med et variert utvalg av låter, spiller Life Monument både egne låter og kjente sanger fra band i samme kategori.

Vital Revival
Vital Revival er et band sammensatt av fire kamerater som startet å spille sammen i Oslo-området høsten 2014. De spiller raffinert alternativ rock med elementer av metal. Bandet har spilt inn sin første demo med titlene “All The Hypocrites”, “Referendum”, “Give her a Cracker” og “Escape My Pain”. Bandet utvikler seg stadig, og har fått skryt av profilerte musikere. De er nå klare for å dele sin musikk med publikum.
Band