Caroline på Hiphop

Caroline forteller om året sitt så langt på hiphoplinja på Follo Folkehøgskole:
Jeg søkte hiphoplinja av flere grunner, fordi jeg ønsket meg et år utenom det vanlige og ville slippe karakterpresset. Og mest av alt søkte jeg hiphoplinja for DANSEN! Jeg valgte Follo fordi jeg ville ha dyktige lærere innen forskjellige stiler og så på hjemmesiden at det var fantastiske gjestelærere – og jeg ville bli utfordret!

Follo Folkehøgskoles hiphoplinje er både for folk med og uten danseerfaring. Du blir utfordret uansett. Det beste med skolen er alt vi har opplevd, alle turer til Oslo, mulighet for å trene dans 24/7 med skolens dansesaler tilgjengelig hele døgnet.

Det finnes ingen grenser utenom de du setter for deg selv. Gjestelærere i de forskjellige stilene har vi ofte, det er helt utrolig kult! Det er fokus på både freestyle og koreografi. I år går linjeturen til New York hvor vi skal være i 10 dager.

Du får utrolig mye igjen for dette året-hiphoplinja på Follo er som en gavepakke, sier Caroline