En helt vanlig søndag?

Etter en lang juleferie er Follo Folkehøgskole endelig fylt opp med elever igjen. I den anledning kickstartet vi året med en skikkelig aktivitetsdag i snøen. Søndagen startet som vanlig med en skikkelig søndagsfrokost. Da alle var gode og mette samlet vi oss ikledd vintertøy, klare for en dag med lek og konkurranser i snøen.

Snøslott-konkurranse

Konkurransen gikk ut på at vi i grupper skulle bygge hver vårt snøslott. Det laget som bygget det beste snøslottet fikk tildelt en attraktiv premie, nemlig et gavekort hos Babylon Pizza, samt heder og ære. For å gjøre konkurransen litt mer spennende, fikk alle lagene utdelt en potet og en gulrot som skulle brukes på et eller annet vis i slottet. På grunn av det kalde været var det ikke særlig kram snø å jobbe med. Dette bød på en ekstra utfordring, men snøslott ble det tilslutt likevel:

Noen slott ble mer vellykket enn andre, men det manglet ikke på kreativitet hos noen av lagene.

God mat og underholdning

Etter konkurransen var vi klare for mer lek i snøen. Her klatret noen i trærne og andre akte i bakkene rundt skolen, mens noen samlet seg rundt den varme bålpannen. Der kunne vi grille pølser og epler (med kanel og sukker på) og drikke varm saft. Som underholdning stilte en av gruppene opp med ukulele og kazoo.

Takk til alle for en flott dag!

Vi hadde en fantastisk dag i snøen, og gleder oss til mer lek og moro resten av året.