Utenlandsturer

De siste årene har turene gått til :
Barcelona, London, København, Berlin, Marokko, Miami, Paris, LA, New York og Sri Lanka.

Alle turene har et faglig innhold.

 

 • h

  Film

  Les mer

  Filmlinja har de to siste årene reist til New York City.

 • o

  Musikal

  Les mer

  Musikallinjas studietur har i flere år gått til London – Europas bankende hjerte for alle med lidenskap for musikal. Høsten 2019 var vi på en rekke ulike forestillinger,  deltok på Workshops, besøkte severdigheter og opplevde storbyen. 

 • i

  Band

  Les mer

  Bandlinjas studietur har i flere år gått til New York – verdensbyen som aldri sover. Der finner vi et stort tilbud av musikk i nesten alle sjangre. Vi går på rockeklubber på kveldene og gjør oss kjent med byen på formiddagen. Vi besøker museer, gallerier og severdigheter vi synes er interessante. Og selvfølgelig bruker vi mye tid i musikkbutikker med kjempeutvalg og sympatiske priser. 

 • n

  Vokal

  Les mer

  Vokallinja har i flere år hatt et fokus på internasjonalt arbeid gjennom fadderbarn ved barnehjem på Sri Lanka og i Thailand. Nå er tiden moden for å tenke nytt om studietur og det blir opp til klassen og linjelederen å bestemme hvor studieturen skal gå. 

 • k

  Dans

  Les mer

  Dans har de siste årene reist til Paris og Barcelona. Vi opplever dansemiljøer og deltar på en rekke danseklasser. Vi får også med oss storartede severdigheter, kjenner på storbymiljøet, ser danseforestillinger og besøker gode spisesteder. Du blir garantert enda mer fascinert av dans etter en spennende studietur!

 • k

  PT

  Les mer

  PT-linja har i flere år reist på studietur til Bali. Yoga, massasje og trening! Vi besøker treningsstudioer, opplever en annerledes og fargerik kultur – og selvfølgelig litt strandliv!

 • k

  Hiphop

  Les mer

  Hiphop-linja har variert sin studietur mellom New York, Barcelona og Paris! Vi boltrer oss i engasjerte hiphopmiljøer, deltar på workshops, opplever storbypulsen, ser forestillinger, spiser god mat og skaper felles minner for resten av livet.

Innenlandsturer

Bli kjent tur
I september drar vi på “bli-kjent-tur”. Tidligere har hele skolen reist til Galdhøpiggen, Hovden og Aurlandsdalen.
Les om en av turene på vår blogg

Oslo
Skolen ligger bare 30 minutter unna Oslo, og det er viktig for oss at du  får oppleve det hovedstaden har å by på.

Lurer du på noe? Ring vår søkertelefon:

KONTAKT OSS

  Ditt / dine spørsmål

  Ditt navn?

  Vi kan nå deg på?

  ADRESSE

  Follo Folkehøgskole
  Østbyveien 3, 1540 Vestby
  Sentralbord:   +47 64 98 30 50
  Søkertelefon: +47 64 98 30 67
  Vakttelefon:   +47 93 06 99 10
  E-post: follofhs@viken.no