Utenlandsturer

Linjene drar utenlands en eller to ganger i året. Elevene er selv med og bestemmer hvor turen skal gå, derfor varierer destinasjonene fra år til år.

De siste årene har turene gått til :
Barcelona, London, København, Berlin, Marokko, Miami, Paris, LA, New York og Sri Lanka.

Alle turene har et faglig innhold.

 • h

  Film

  Les mer

  Filmlinja har besøkt sentrale filmmiljøer i en rekke land og deltatt på filmfestivaler i bl.a. Berlin og Miami. Filmvisninger, seminarer, prisutdelinger samt aktuelle severdigheter har stått på programmet. Våren 2019 drar vi til verdensmetropolen, New York City. En uforglemmelig opplevelse!

 • o

  Musikal

  Les mer

  Musikallinjas studietur har i flere år gått til London – Europas bankende hjerte for alle med lidenskap for musikal. Vi ser en rekke ulike forestillinger, deltar på Workshops, besøker severdigheter, opplever byen og spiser på spennende spisesteder. Et minne for livet sammen med andre med samme lidenskap!

 • i

  Band

  Les mer

  Bandlinjas studietur har i flere år gått til New York – verdensbyen som aldri sover. Der finner vi et stort tilbud av musikk i nesten alle sjangre. Vi går på rockeklubber på kveldene og gjør oss kjent med byen på formiddagen. Vi besøker museer, gallerier og severdigheter vi synes er interessante. Og selvfølgelig bruker vi mye tid i musikkbutikker med kjempeutvalg og sympatiske priser.

 • n

  Vokal

  Les mer

  Vokallinja har i flere år reist til Sri Lanka – et grønt, frodig og på alle måter varmt og imøtekommende samfunn. Vi besøker barnehjem, synger for og med barna og blir fengslet av en grenseløs livsglede. Vi får også med oss spektakulære togturer, strandliv, te-plantasjer og annerledes severdigheter. En reise for livet!

 • k

  Dans

  Les mer

  Dans har de siste årene reist til Paris, Berlin, Barcelona, Roma og New York. Vi opplever dansemiljøer og deltar på en rekke danseklasser. Vi får også med oss storartede severdigheter, kjenner på storbymiljøet, ser danseforestillinger og besøker gode spisesteder. Du blir garantert enda mer fascinert av dans etter en spennende studietur!

 • k

  PT

  Les mer

  PT-linja har i flere år reist på studietur til Bali. Kan man tenke seg noe bedre? Yoga, massasje og trening! Vi besøker treningsstudioer, opplever en annerledes og fargerik kultur – og selvfølgelig litt strandliv!

 • k

  Hiphop

  Les mer

  Hiphop-linja har i flere år lagt sin studietur til New York, og hva er vel mer riktig enn en Hiphop-linje i New York, selve kilden! Vi boltrer oss i engasjerte hiphopmiljøer, deltar på workshops, opplever storbypulsen, ser forestillinger, spiser god mat og skaper felles minner for resten av livet.

Innenlandsturer

Aurlandsdalen
I september drar vi på fjellet, på «bli-kjent-tur».
Les om en av turene på vår blogg

Oslo-turer
Skolen ligger kun 30 minutter unna Oslo, og det er derfor viktig for oss at du også får oppleve kulturlivet i hovedstadsområdet. Vi besøker også Utdanningsmessa årlig, for at du som elev skal få inspirasjon til videre studier.

Lurer du på noe? Ring vår søkertelefon:

KONTAKT OSS

Ditt / dine spørsmål

Ditt navn?

Vi kan nå deg på?

ADRESSE

Follo Folkehøgskole
Østbyveien 3, 1540 Vestby
Sentralbord:   +47 64 98 30 50
Søkertelefon: +47 64 98 30 67
Vakttelefon:   +47 93 06 99 10
E-post: post@follo.fhs.no