Utenlandsturer

Linjene drar utenlands en eller to ganger i året. Elevene er selv med og bestemmer hvor turen skal gå, derfor varierer destinasjonene fra år til år.

De siste årene har turene gått til :
London, København, Berlin, Marokko, Miami, Paris, LA, New York og Sri Lanka.

Alle turene har et faglig innhold.

 • h

  Film til Sør-Korea

  Les mer

  Filmlinja har besøkt sentrale filmmiljøer i en rekke land og deltatt på filmfestivaler i bl.a. Berlin og Miami. Filmvisninger, seminarer, prisutdelinger har stått på programmet sammen med krokodilleturer og besøk i Disney World. Uforglemmelige opplevelser – og våren 2016 går turen til den eksotiske og hypermoderne hovedstaden i Sør-Korea, Seoul!

 • o

  Musikal til London

  Les mer

  Musikallinjas studietur har i flere år gått til London – Europas bankende hjerte for alle med lidenskap for musikal. Vi ser en rekke ulike forestillinger, deltar på Workshops, besøker severdigheter, opplever byen og spiser på spennende spisesteder. Et minne for livet sammen med andre med samme lidenskap!

 • i

  Band til New York

  Les mer

  Bandlinjas studietur har i flere år gått til New York – verdensbyen som aldri sover. Der finner vi et stort tilbud av musikk i nesten alle sjangre. Vi går på rockeklubber på kveldene og gjør oss kjent med byen på formiddagen. Vi besøker museer, gallerier og severdigheter vi synes er interessante. Og selvfølgelig bruker vi mye tid i musikkbutikker med kjempeutvalg og sympatiske priser.

 • n

  Vokal til Sri Lanka

  Les mer

  Vokallinja har i flere år reist til Sri Lanka – et grønt, frodig og på alle måter varmt og imøtekommende samfunn. Vi besøker barnehjem, synger for og med barna og blir fengslet av en grenseløs livsglede. Vi får også med oss spektakulære togturer, strandliv, te-plantasjer og annerledes severdigheter. En reise for livet!

 • k

  Dans til Barcelona

  Les mer

  Barcelona er en spennende by på mange måter og spesielt for dansere. Vi opplever stemningen i flere engasjerte dansemiljøer og deltar på en rekke danseklasser. Vi får også med oss storartede severdigheter, kjenner på storbymiljøet, ser danseforestillinger og besøker gode spisesteder i denne mangfoldige byen. Du blir garantert enda mere fascinert av dans etter denne turen!

 • k

  PT til Bali

  Les mer

  PT-linja hadde egentlig tenkt å besøke sentrale treningsmiljøer i New York. Litt diskusjon på linja – og plutselig er reisemålet endret til Bali. Kan man tenke seg noe bedre? Yoga, massasje og trening på Bali! Vi besøker treningsstudioer på Bali, opplever en annerledes og fargerik kultur – og selvfølgelig litt strandliv!

 • k

  Hiphop til New York

  Les mer

  Hva er vel mer riktig enn en Hiphop-linje i New York? Vår studietur går til kilden. Vi skal boltre oss i engasjerte hiphopmiljøer, delta på workshops, oppleve storbypulsen, se forestillinger, spise god mat og skape felles minner for resten av livet.

Innenlandsturer

Aurlandsdalen
I september drar vi på tur til Vestlandet og går ned Aurlandsdalen.
Les om denne turen på vår blogg

Oslo-turer
Skolen ligger kun 30 minutter unna Oslo, og det er derfor viktig for oss at du også får oppleve kulturlivet i hovedstadsområdet. Vi besøker også Utdanningsmessa årlig, for at du som elev skal få inspirasjon til videre studier.

Lurer du på noe? Ring vår søkertelefon:

KONTAKT OSS

Ditt / dine spørsmål

Ditt navn?

Vi kan nå deg på?

ADRESSE

Follo Folkehøgskole
Østbyveien 3, 1540 Vestby
Sentralbord:   +47 64 98 30 50
Søkertelefon: +47 64 98 30 67
Vakttelefon:   +47 93 06 99 10
E-post: post@follo.fhs.no