Utenlandsturer

De siste årene har turene gått til :
Barcelona, London, København, Berlin, Marokko, Miami, Paris, LA, New York og Sri Lanka.

Alle turene har et faglig innhold.

 • h

  Film

  Les mer

  Filmlinja har de to siste årene reist til New York City. Våren 2020 drar vi dit sammen med Bandlinja for å lage musikkvideo. En uforglemmelig opplevelse i metropolen som aldri sover!

 • o

  Musikal

  Les mer

  Musikallinjas studietur har i flere år gått til London – Europas bankende hjerte for alle med lidenskap for musikal. Høsten 2019 var vi på en rekke ulike forestillinger,  deltok på Workshops, besøkte severdigheter og opplevde storbyen. Våren 2020 reiser vi også til Paris.

 • i

  Band

  Les mer

  Bandlinjas studietur har i flere år gått til New York – verdensbyen som aldri sover. Der finner vi et stort tilbud av musikk i nesten alle sjangre. Vi går på rockeklubber på kveldene og gjør oss kjent med byen på formiddagen. Vi besøker museer, gallerier og severdigheter vi synes er interessante. Og selvfølgelig bruker vi mye tid i musikkbutikker med kjempeutvalg og sympatiske priser. Våren 2020 drar vi sammen med Filmlinja for å lage musikkvideo av egne låter!

 • n

  Vokal

  Les mer

  Vokallinja har i flere år hatt et fokus på internasjonalt arbeid gjennom fadderbarn ved barnehjem på Sri Lanka og i Thailand. I flere år har linjeturen blitt lagt til Sri Lanka. Nå er tiden moden for å tenke nytt om studietur og det blir opp til klassen å bestemme hvor studieturen for 2020/2021 skal gå. 

 • k

  Dans

  Les mer

  Dans har de siste årene reist til Paris og Barcelona. Vi opplever dansemiljøer og deltar på en rekke danseklasser. Vi får også med oss storartede severdigheter, kjenner på storbymiljøet, ser danseforestillinger og besøker gode spisesteder. Du blir garantert enda mer fascinert av dans etter en spennende studietur!

 • k

  PT

  Les mer

  PT-linja har i flere år reist på studietur til Bali. Yoga, massasje og trening! Vi besøker treningsstudioer, opplever en annerledes og fargerik kultur – og selvfølgelig litt strandliv!

 • k

  Hiphop

  Les mer

  Hiphop-linja har variert sin studietur mellom New York, Barcelona og Paris! Vi boltrer oss i engasjerte hiphopmiljøer, deltar på workshops, opplever storbypulsen, ser forestillinger, spiser god mat og skaper felles minner for resten av livet.

Innenlandsturer

Bli kjent tur
I september drar vi på “bli-kjent-tur”. Høsten 2020 drar vi til Hovden
Les om en av turene på vår blogg

Oslo
Skolen ligger bare 30 minutter unna Oslo, og det er derfor viktig for oss at du også får oppleve det hovedstaden har å by på. Vi besøker også Utdanningsmessa årlig, for at du som elev skal få inspirasjon til videre studier.

Lurer du på noe? Ring vår søkertelefon:

KONTAKT OSS

Ditt / dine spørsmål

Ditt navn?

Vi kan nå deg på?

ADRESSE

Follo Folkehøgskole
Østbyveien 3, 1540 Vestby
Sentralbord:   +47 64 98 30 50
Søkertelefon: +47 64 98 30 67
Vakttelefon:   +47 93 06 99 10
E-post: follofhs@viken.no