Filmlinjas Amerikabrev

Uke 16 var reiseuke her på Follo fhs. I den forbindelse var musikal-linjen i London, band-linjen i New York, og film-linjen i Los Angeles, der de var på konserter, forstillinger, og opplevde forskjellige turist-attraksjoner. Her kan du lese hvordan en av film-elevene opplevde turen til LA, i tillegg til litt om hva de gjorde:  Mandag morgen den 13. april klokken 04:00 reiste vi ut til Gardemoen.

Reisen til San Fransisco tok over 20 timer og vi var framme 17:00 på Amsterdam hostel.

Tirsdag: Vi var på Alcatraz fengsel, i tillegg til en tur på pier 39. Etter Alcatraz var det fritt til å gjøre det vi ville, frem til vi hadde felles middag.

Onsdag: Vi kjørte videre ned til Cambria, og vi var innom Redwood-skogen, som er kjent for å være en skog med masse høye trær. Vi hadde ett to-timers stopp på Santa Cruz Beach, før vi kjørte videre til Creekside Inn Motel i Cambria.

Torsdag: Vi besøkte Hurts Castle, og var på en plass i Cambria, der det var masse, sikkert hundrevis av seler. Videre kjørte vi til Hollywood, der vi sjekket inn på Hollywood Guest Inn Hostel.

Fredag: Vi var på Warner Brothers studio, og vi var ved det meget kjente Hollywood-skiltet.

Lørdag: Vi hadde fridag, som betød at vi gjorde som vi ville. Lena, Tiril og Julia var i Universal studios, mens resten var på shopping, solte seg eller gikk rundt i byen. Vi spiste felles middag på biffresturant, før vi om kvelden kjørte til Mulholland Drive.

Søndag pakket vi sakene våre, og sjekket vi ut av hotellet. Så kjørte vi til Santa Monica beach / Venice beach og var der i 4 timer før vi skulle dra videre mot flyplassen.Vi ankom Follo mandag 20. april klokken 23:00.

Skrevet av Julia Torp

collage