Gjenforeningsdag 2018

Ut av møtet mellom mennesker kommer det oftest energi, ideer og muligheter. Vi mennesker trenger hverandre og er avhengig av et godt samspill for å få det beste ut av oss selv. Litt av folkehøgskolen sin oppgave er å legge til rette for møter mellom mennesker – møter som skaper trygghet og et godt utgangspunkt for dannelsesreisen – en reise det er vanskelig å gjøre alene J

Lørdag 3. mars 2018 møtte hele 70 elever fra kull 16/17 opp til mimring og fellesskap i forbindelse med årets gjenforeningsdag. Denne dagen er tradisjonelt første lørdagen i mars hvert år. Elever fra kullet året før kommer da tilbake til skolen for å treffe hverandre og skolens ansatte.

Årets gjenforeningsdag var ledet av linjeleder på HipHop Monica Eileen Johnsen og linjeleder på dans Janne Foss. De hadde lagt opp til en flott variert dag med tradisjonell morgensamling ( og fraværsføring 😉 ) med rektor, møte mellom årets og fjorårets elever, men ikke minst en felles konsertforestilling der både årets og fjorårets elever deltok. KJEMPEMORRO!