Gjestelærere på Hiphop

Hiphoplinja skal lære en lang rekke stilarter og har derfor jevnlig besøk av erfarne og dyktige gjestelærere. Her presenteres noen av dem: Cassandra Moldenhauer, Bjørn William Parkes, Marvin MarwlessOne Alvarez og Marlenita.

Bjørn William Parkes aka b-boy parkes fra gruppa ghost crew og cockroach crew og har gjort alt fra streetshows , turneer , tv jobber og store teater oppsetninger på f.eks Oslo nye teater med west side story og nøtteknekkeren. Han jobber for tiden med en oppsetning for riksteateret som skal på turne. Har undervist på de fleste danseskolene i oslo området. Se gjerne hans reggae-video her.

9fceab_70de402f06e14c4f8c1d1810c554a3ec

 

 

 

Cassandra Moldenhauer
Cassandra har sin utdannelse fra danselinjen på Bårdar Akademiet i Oslo og Flow Dance Academy Copenhagen. Hun er daglig leder og studieleder ved Flow Dance Academy Oslo som er et ettårig fulltidsstudie som utdanner streetdansere. Hun underviser fast ved Subsdans og KGB dans & ballett og er prosjektleder for Soul Sessions Oslo på Sentralen. Cassandra er grunnlegger og leder for voguing dansekompaniet MERAKI. Cassandra jobber som utøvende danser, koreograf og pedagog innen stilene voguing, waacking, house, hip hop og contemporary fusion.

11825176_10155917500670434_2253249002808876006_n-2

 

 

 

Marvin Alvarez
Marvin også kjent som TheMarwlessOne har danset i snart 17 år. I løpet av de årene har han rukket å være med på å stifte to av de største hiphop danse gruppene i Norge. Kingwings crew:  kjent fra Norske Talenter og sine produksjoner med Nationalballetten. Også vinner av Nm i break 2009. Medlem av Deep down Dopeizm, all style crew, som har vært meget aktive i den norske undergrunns-scenen i mange år med mange sterke dansere.  Hadde i år sin første helaften i Bærum kulturhus med forestillingen Antibiose , som var en Hit. Marvin er en MOVER å legger i timene sine vekt på at elevene skal skjønne alt med en bevegelse. Alt fra utføring av selve bevegelsene til hvordan den skal danses å lekes med. Marvin er skaper av konseptet FLOORWORK i Norge, og timene er designet til å få folk til å skjønne bevegelse på gulv helt fra grunnen av. Marvin har hatt stor suksess med dette konseptet og har undervist over hele landet. Timene hans byr på masse hard trening , samt utfordringer og masse gøy.

 

1236466_10151842149160609_552680730_nMarlenita
Hun er medlem i crewet Deep Down Dopeizm. I løpet av de siste årene har hun hatt kortere studiereiser til New York, Italia, Tsjekkia og Paris. I 2014 ble Marlene invitert til streetdansfestivalen «GBG Dance Festival» i Gøteborg for å vise et solostykke. Hun har medvirket i forestillingen “Now the field is open” med Deep Down Dopeizm og Impure Company av Hooman Sharifi på Dansens Hus i Oslo og i Montpelliers Opera. Tidligere har hun medvirket på Festspillene i Harstad med “Blod er tykkere enn vann” av Kathrine Bølstad og i “Fear Infection” av Belinda Braza. I 2016 medvirket hun i forestillingen “Antibiosis” av og med Deep Down Dopeizm på Bærum Kulturhus. Ellers har hun opptrådt på steder som Urban Moves, OL Lillehammer, Spkrbox Hip Hop Festival, Norway Cup, VG lista, Nike Convention og på Lillestrøm Kulturhus. På tv har hun medvirket i “Mitt Dansecrew” med Deep Down Dopeizm, gjort reklame for Yup Lackerol, opptrådt på Brød og Sirkus på NRK og deltatt i dansefeber i 2006 og 2007, hvor hun kom til siste uttak før livesendingene. Marlene har representert i mange battles i flere år i hele Skandinavia og Italia. Nå i 2016 kom hun til semifinalen i 2vs2 Hip Hop på Urban Moves i Oslo og vant Experimental på Soul Step i Gøteborg.