Hanne Koren Bignell Linjeleder PT

Vår linjeleder på Personlig trener-linja, Hanne Koren Bignell, har dette året permisjon. Til høsten er hun tilbake for fullt.  Hun er utdannet danser og pedagog fra Statens Balletthøyskole og Martha Graham School of Contemporary Dance samt massør fra Axelsons Bodywork School og serftifisert Gyrotonic® level 1 Trainer. Det var gjennom dansen Hanne kom i kontakt med Pilates Metoden og ble straks imponert over resultatene metoden førte med seg og som gjorde henne til en bedre danser. I 1997 ble Hanne ferdig utdannet Pilates Instruktør gjennom The Pilates Studio of New York med Master Teacher Romana Kryzanowska. Kryzanowska jobbet tett med Joseph Pilates og overtok driften av hans Studio og videreføring av metoden etter hans død.

Hanne har følgende hilsen til kommende elever på linja:
PT-linja får sitt første år. Jeg gleder meg enormt til å sette i gang. Dette blir et år med mange spennende prosjekter og utfordringer. Å jobbe med trening og kropp kan være intenst, men veldig givende. Selv begynte jeg med Pilates da jeg var 20 år og det var noe av det beste jeg har gjort for meg selv som person og for min kropp. Det hadde vært gøy om du fikk en lik opplevelse!
Vår hovedtur går til NYC på våren. New York er et mekka for så mangt, mote, kunst, kultur, mat og ikke minst trening. Shopping er det jo også et sted for. Det er helt fantastisk å sitte på en gatecafe eller i en park og se, virkelig bare se og suge inn inntrykk av alt og alle som er rundt deg. Grunnen til at vi drar hit er at Joseph Pilates, som utviklet Pilates metoden, etablerte sitt første studio her. Han jobbet her, utviklet apparatene og metoden sin videre.
Jeg håper du blir med å skape et fantastisk år for deg selv og dine medelever og satser på et år på PT-linja her med meg. ( det blir ikke bare meg – du møter mange andre timelærere som jobber profesjonelt med fagene våre)

Follo – trening – pilates – yoga – massasje – oslo – NYC !!
PTcollage