Hvorfor velge oss?

Vi har flotte lokaler og nærhet til Oslo ( 30 min ). Felles skoletur og egen linjetur, variert og spennende mat – og hos oss er “SCENEN DIN”!

Tidligere elever

Dette sier de om sitt år på Follo FHS
q r

Om skolen vår

Skolen vår ligger i Vestby, et koselig tettsted som ligger 30 minutter fra Oslo sentrum. Vi eies av Akershus fylkeskommune og er en frilynt skole. Her er det plass til 105 nysgjerrige elever fra inn- og utland. Du kan lese mer om skolen og de ansatte på denne siden.

Hvordan er det å bo her?

Du bor i utgangspunktet på dobbeltrom fordelt på 6 ulike internat. Her blir du kjent med enda en elev som ønsker å bruke ett år på folkehøgskole. Du får 4 måltider om dagen og trenger egentlig ikke lommepenger. På Facebook og bloggen vår deler vi veldig ofte kommentarer og innlegg fra elevene våre.

Hva koster et skoleår?

Dobbeltrom koster kr 114 000 kr, og enkeltrom koster kr. 119 000 (inkl. innmeldingsavgift).
Dette inkluderer «alt», – også studieturer.
PT-linja koster kr 5000 mer ettersom de drar på en lengre reise i forbindelse med studieturen. Her finner du mer informasjon om skoleåret på Follo. 

Lurer du på noe mer?

Ingen spørsmål er for «dumme»! Ta gjerne en telefon til vår hyggelige kontordame Britt på tlf 64 98 30 50, eller ring direkte til den du måtte ønske av våre ansatte og lærere. Du kan også sende oss spørsmål via Facebook-siden vår

Eller er du klar for å sende inn en søknad til oss?

Da kan du klikke deg videre til søkersiden vår her.

Hvis svaret ditt er nei på spørsmålet over, kanskje du vil ta en titt på bloggen vår og lese noe av det tidligere elever har sagt om hvordan det er å gå på Follo folkehøgskole?

Lurer du på noe? Ring vår søkertelefon:

KONTAKT OSS

  Ditt / dine spørsmål

  Ditt navn?

  Vi kan nå deg på?

  ADRESSE

  Follo Folkehøgskole
  Østbyveien 3, 1540 Vestby
  Sentralbord:   +47 64 98 30 50
  Søkertelefon: +47 64 98 30 67
  Vakttelefon:   +47 93 06 99 10
  E-post: follofhs@viken.no
  X