Intense forberedelser på Bandlinja

Band øver nå grundig og intenst fram mot turné-perioden mellom vinterferien og påske. Det meste må sitte bra musikalsk før vinterferie-uka kommer. Etter ferien blir det å øve inn settet med overganger mellom låtene og sceneopptreden. Spillestedene er ikke helt i boks enda. Vi kommer tilbake med info om det senere. Les omtalen av våre band:

Omtale av våre band

Life Monument
Life Monument er et Oslo band bestående av fem gutter i alderen 19-20 år. Bandet spiller en blanding av melodisk groove metal og teknisk/heavy metal. Life Monument er inspirert av kjente band som Gojira, Between The Buried And Me, Avenged Sevenfold, Thy Art Is Murder med mer. Med et variert utvalg av låter, spiller Life Monument både egne låter og kjente sanger fra band i samme kategori.

Vital Revival
Vital Revival er et band sammensatt av fire kamerater som startet å spille sammen i Oslo området høsten 2014. De spiller raffinert alternativ rock med elementer av metal. Bandet har spilt inn sin første demo med titlene “All The Hypocrites”, “Referendum”, “Give her a Cracker” og “Escape My Pain”. Bandet utvikler seg stadig, og har fått skryt av profilerte musikere. De er nå klare for å dele sin musikk med publikum.
collageband