Konkurranse for neste års elever

Rektor er i godt humør i dag!

Og vil ha en konkurranse for neste års elever: Vinn gratis studietur!

«Nevn én grunn til at akkurat DU fortjener å vinne en GRATIS studietur til NEW YORK, SRI LANKA eller andre destinasjoner med linjen du går på! Turen har en verdi på ca. 10.000 kr. Alle elever kan delta, både de som allerede har meldt seg på og nye elever.»

Jan Martin

Konkurranseinfo:

  • Du deltar i konkurransen på vår Facebook-side.
  • Vinneren kåres 19.juni av en jury på Follo folkehøgskole.
  • Forutsetning for å motta premien er at du har fått godkjent ditt opptak på en av våre linjer.
  • Om du ikke har søkt kan du gjøre det her.

 

Litt informasjon om våre turer:

Bandlinja til NEW YORK: Bandlinja har i flere år vært på en bred og spennende opplevelsesreise til New York der du får kjenne pulsen på storbyen og se severdigheter, forestillinger, konserter og konsertscener. Les et blogginnlegg om reisen her.

Filmlinja til FLORIDA og MIAMI: Et av målene for turene til USA har vært å oppleve filmfestivaler, besøke produksjonsmiljøer og se filmer. I tillegg besøkes en rekke sentrale og spektakulære severdigheter i området som Everglades og Disney World.Reise

Vokallinja til SRI LANKA: En rundreise på SRI LANKA der det sentrale er møte med mennesker, kultur og natur. En spennende og lærerik tur der det legges stor vekt på å se hvordan hjelpearbeid fungerer og der man møtes av en helt spesiell folkegruppe.

Danselinja til LONDON: I London deltar Danselinja på workshops, har egen danseklasse og besøker flere dansestudioer. Du får kjennskap til kule dansemiljøer og ser flere forestillinger der dans er en sentral del. Og selvfølgelig får du oppleve mye av denne fantastiske storbyen.

Musikallinjen til LONDON: London er et Mekka for alle som er interessert i musikaler. Derfor blir det flere forestillinger på denne reisen. I tillegg får du oppleve severdigheter, museer for teaterhistorie og selvfølgelig et pulserende storbyliv.

Hihoplinjen til NEW YORK: Ja, selvfølgelig reiser Hiphoplinjen til New York! Her finnes historien, her finnes miljøene og her finnes spennende muligheter for å oppleve utøvere. I tillegg besøker vi en rekke severdigheter og kjenner på pulsen til «The Big Apple”.

PT – linja til NEW YORK: New York er også et senter for trening og fitness. Vi besøker populære studioer og blir kjent med historikken til flere kjente treningsmetoder innenfor styrke og smidighet. Og i tillegg finner vi på mye moro for å kjenne ekstra godt på intensiteten i denne sporty storbyen.