MUSIKAL

DANS, SANG & TEATER

Ca 18 timer hver uke er satt av til å jobbe med grunnleggende teknikk innenfor teater, sang, dans, trygghet, scenisk erfaring, oppsetninger og prosjektarbeid; grunnelementene i musikalteater! Noen av fagene følger med oss året rundt, og du vil kjenne på teknisk progresjon innen stepp, jazzdans og stemmebruk. Andre emner jobber vi mer prosjektbasert med.  Uansett om du skal utdanne deg videre innenfor feltet eller skal gjøre noe helt annet, vil du ha stort utbytte av det du lærer på Muskallinja vår.

Les mer om linjen her

VOKAL

Solo, ensemble og kor

Opptil atten timer i uken er satt av til å utvikle stemmen, innstudere repertoar og utvikle ulike sangprosjekter. Vi deltar i en rekke konserter og prosjekter både på skolen og utenfor skolen og du får prøve deg innenfor mange stilarter. I undervisningen legges det vekt på ensemblesang og solosang. Opplæring i besifringsspill på piano, musikkvideo og arbeid i studio.

Les mer om linjen her

BAND

DIN MUSIKK – DITT BAND

På bandlinja har du mulighet til å spille i band og utvikle musikk slik du og de du spiller med vil. Ca 18 timer hver uke er linjetid og ut over dette står bandrommene tilgjengelig for dere hele døgnet. Det viktigste når du skal bli en god musiker er å spille mye, – både alene og sammen med bandene dine. På Follo folkehøgskole kan du konsentrere deg om dette et helt år! Vi setter sammen flere band i løpet av dette året og vi spiller både elevers egen musikk og musikk fra hele vår moderne musikkhistorie.

Les mer om linjen her

Les mer om søknadsprosessen her

Les mer

Lurer du på noe? Ring vår søkertelefon:

KONTAKT OSS

  Ditt / dine spørsmål

  Ditt navn?

  Vi kan nå deg på?

  ADRESSE

  Follo Folkehøgskole
  Østbyveien 3, 1540 Vestby
  Sentralbord:   +47 64 98 30 50
  Søkertelefon: +47 64 98 30 67
  Vakttelefon:   +47 93 06 99 10
  E-post: follofhs@viken.no