Magnhild på Musikal

Magnhilds ønske om å gå på en folkehøgskole startet med mange gøyale historier fra hennes 7 år eldre bror.
” Det hørtes så spennende ut” forteller hun, “-så da måtte jeg bare!”
Hun søkte Musikal linjen på Follo folkehøgskole og er kjempefornøyd.

 Magnhild kommer fra Risør og hun har lenge vært tilknyttet Risør ungdomsteater. Det ble alltid ukas høydepunkt å dra dit etter skolen. Så det ble en selvfølge for henne å fortsette med teater og sang etter videregående.
Vi samarbeider også med Bandlinjen, forteller hun videre, så alle forestillingene vi lager er et prosjekt med mange elementer som må være på plass.

Nå er vi godt i gang med vår hovedproduksjon i år ” Little Shop of Horrors” som skal ha premiere 16.mars. Jeg gleder meg masse til å spille for familie og venner- men også ungdommer fra skoler i nærmiljøet, som vi inviterer til skoleforestillinger.

 Til slutt forteller Magnhild litt om internatlivet. De som bor på samme internat deler bad, dusj og vaskerom. Hun bor på rom med Ewe fra Finland. De har det veldig koselig sammen. På internatet er det nå 13  stk som bor, og det kan godt hende at de andre får en liten Post-it lapp på døren med en hyggelig hilsen, – fra hvilket rom kan det komme fra mon tro?

Det flotte med å gå på en folkehøgskoler at vi utfyller og utfordrer hverandre. Det er et bra miljø her, vi får god oppfølging av lærerne og det er alltid noen man kan snakke med.

Magnhild avslutter med å fortelle litt om veien videre. “Tiden her går fort, og nå begynner jeg å tenke på hva jeg skal gjøre til neste år. Jeg ønsker å fortsette med teater og er nå i gang med å søke på skoler. Jeg vet at det et vanskelig yrkesvalg, men jeg hoppet ut i det!”

Og vi ønsker henne masse lykke til på veien.