Møt oss på messer!

Lurer du på om du skal søke Follo folkehøgskole skoleåret 2017 – 2018? Kom og snakk med oss på utdanningsmessene! Første mulighet er Utdanningstorget på Romerike 23. – 24. november. Norges Varemesse på Lillestrøm er stedet og vi er der hver dag i tiden 17:00 – 21:00. Slik ser standen vår ut – og se gjerne etter Anne Karina!

Utdanningstorget på Romerike er et tilbud både til 10. klassinger med foresatte og til elever på videregående med foresatte. Her finner du mer info. Etter nyttår finner du oss på de store utdanningsmessene i Stavanger, Bergen, Trondheim og Oslo. Vi gleder oss til å se deg!

Fra 1. februar begynner vi å ta inn elever. Søker du før dette får du et foreløpig svar. 1. februar er en felles dato for opptak for alle folkehøgskolene. Etter dette får du raskt vite om du får plass. Hvis vi har ledige plasser kan du søke helt fram til skolestart som er lørdag 19. august 2017.

I skoleåret 2016/17 har vi tilnærmet full skole. Det kan derfor være lurt å søke i god tid. Lurer du på noe? Ta kontakt med oss!