Nytt skoleår!

Snart er det bare to uker til skolen fylles opp med nærmere hundre elever! Vi gleder oss og gjør alt vi kan for at skolen skal vise seg fra sin beste side. I sommer har vi hatt en del oppussing og utleie og akkurat nå har vi kulturleir for ungdommer i Akershus her på skolen.Jan Martin

Lørdag 22.august starter det nye skoleåret med informasjon og høytidelig åpning. Mange mennesker skal møtes for første gang og vi går inn i noen intense dager med å bli kjent med skolen, med rutinene, med linjene, med hverandre og med nærmiljøet. Elevene er fordelt på seks boenheter som hver for seg har et ansvar for å skape et godt bomiljø. Og så har hver og en av oss, både ansatte og elever, et felles ansvar for skoleåret – det kreative, omtenksomme, inkluderende, engasjerende, lærerike og uforglemmelige folkehøgskoleåret.

Vi skal være sammen på en rekke turer, jobbe oss gjennom prosjekter og seminarer, oppleve kunst, kultur og natur og få være med på hverandres utvikling og fremføringer. Det er rom for å bry seg, rom for å støtte hverandre, løfte hverandre opp og lov til å engasjere seg.

Enda er det mulig å få plass på skolen vår! Bandlinja og Hiphoplinja er fulle, men på de andre linjene er det noen ledige plasser. Fortell det gjerne til de som enda lurer på hva de skal gjøre i kommende skoleår.

Så ønsker jeg alle elever, ansatte, kortkursdeltagere, familie, venner og alle som følger Follo folkehøgskole velkommen til et godt nytt skoleår! Vi lover å være aktive både på blogg og Facebook om store og små hendelser.