Kjøkkenet
Kjøkkenet ved Follo folkehøgskole er ambisiøst. Det serveres fire måltider hver dag. Viktige stikkord er variasjon, balansert og riktig kosthold, gode råvarer, tilpassede dietter og personlig dialog. Våre kokker har et høyt faglig nivå og setter sin ære i å servere mat du vil like og som du vil huske.
Det legges stor vekt på både våre egne nasjonale mattradisjoner og på spennende retter fra hele verden. Kjøkkenet er en sentral del av hverdagen og spisesalen er selve hjertet på skolen. Her møtes vi til hverdag og fest, til gode samtaler rundt bordet og til stadig nye smaksopplevelser. På utvalgte dager setter vi et tema der smak, kulturelle innslag og overraskelser står i stil med hverandre. Eksempler på slike temaer er italiensk, mexicansk, halloween og nissemiddag. I tillegg er ansatte på kjøkkenet tilgjengelig for alle tenkelige samtaler og temaer som kan dukke opp i løpet av et år på folkehøgskole.