Velkommen til oss!

På skolen vår ønsker vi å gi deg det beste året i ditt liv. Vi har tre ord som er viktige for oss, TRYGG – RAUS – VÅGAL. Vi vil gi deg trygge rammer, være raus slik at du skal finne din plass, og med dette gi deg et skoleår der du skal strekke deg litt lenger og være vågal.

Follo folkehøgskole ligger i Vestby, 30 minutter syd for Oslo, med god kommunikasjon inn til storbyen som vi aktivt bruker i undervisningen og på fritiden. Skolen ligger landlig til, fem minutter fra jernbanen og er en frilynt folkehøgskole som er eid av Viken fylkeskommune.

Våre linjer er Band, Dans, Film, Hiphop, Musikal, Personlig trener og Vokal. Lokalene er tilpasset linjene våre og vi har: Blackbox, dansesal, festsal/gymsal, lydstudio, filmhus, bandhus, auditorium og verksteder. Vi bruker også treningsstudioet Mudo som ligger i Vestby storsenter, og lokalmiljøet er ofte en naturlig arena for de ulike fagfeltene våre.

Året er sammensatt av en lang rekke prosjekter, forestillinger, sosiale happeninger, reiser, kulturopplevelser, workshops og gjester. Et intenst, spennende, utfordrende, lærerikt og engasjerende år der du får anledning til å bli kjent med mennesker fra hele landet. 

Helt sentralt på skolen er måltidene. Det serveres det fire måltider med variert og sunn mat. Har du spesielle kostholdsbehov tar vi hensyn til det. 

I likhet med alle folkehøgskolene starter vi opptak av elever 1. februar. Men du kan søke nå! Før 1. februar får du et foreløpig svar, og etter 1. februar vil du raskt få svar om plass. Er det ledige plasser tar vi opp elever helt fram til skolestart. Du treffer oss på telefon 64 98 30 50 eller på egen telefon for søkere fram til kl 22:00 hver dag: 64 98 30 67. Du får også raskt svar på e-post: follofhs@viken.no. Adresse: Follo Folkehøgskole, Østbyveien 3, 1540 Vestby. Du finner oss også på Facbook, Instagram og Youtube. Bruk linkene øverst til høyre.

Velkommen til oss!

 

Lurer du på noe? Ring vår søkertelefon:

KONTAKT OSS

  Ditt / dine spørsmål

  Ditt navn?

  Vi kan nå deg på?

  ADRESSE

  Follo Folkehøgskole
  Østbyveien 3, 1540 Vestby
  Sentralbord:   +47 64 98 30 50
  Søkertelefon: +47 64 98 30 67
  Vakttelefon:   +47 93 06 99 10
  E-post: follofhs@viken.no
  X