Rektors hilsen

«Mitt ønske er at du får lyst til å bli med oss et år. Jeg tror du vil få et godt år her: nye venner, nye utfordringer og fremfor alt vil du bli bedre kjent med deg selv!”

Vi har en god skole, moderne lokaler og mange muligheter for opplevelser i hele hovedstadsregionen. Jeg tror du vil få et godt år her: nye venner, nye utfordringer og fremfor alt vil du bli bedre kjent med deg selv! Det er mange grunner til å ta et år på folkehøgskole uten eksamener og pensum før du velger studier videre, og vårt mål er at du er godt rustet for alle livets utfordringer når du er ferdig hos oss. Vi prøver å gjøre året så variert som mulig med kulturopplevelser, fysisk aktivitet, reiser, foredrag og besøk.

På linjene vil du få anledning til å fordype deg faglig i det du interesserer deg for. Og fremfor alt vil du bli en del av fellesskapet her på skolen, bo sammen med andre, sove, le, spise og bidra til gode hverdager. Skolen er åpen døgnet rundt, det er alltid en ansatt til stede og vi har et godt samarbeid med helsestasjon og andre fagmiljøer rundt skolen. Som folkehøgskole er vi opptatt av å møtes som likeverdige. Vi ønsker at du skal bli sett og hørt og at du får anledning til å påvirke undervisning og planer. Mitt ønske er at du får lyst til å bli med oss et år. Og lurer du på noe kan du ringe oss, besøke oss eller ha kontakt med oss på epost. Vi lover å svare deg raskt!

Jeg håper vi sees på Follo folkehøgskole!

Lurer du på noe? Ring vår søkertelefon:

KONTAKT OSS

  Ditt / dine spørsmål

  Ditt navn?

  Vi kan nå deg på?

  ADRESSE

  Follo Folkehøgskole
  Østbyveien 3, 1540 Vestby
  Sentralbord:   +47 64 98 30 50
  Søkertelefon: +47 64 98 30 67
  Vakttelefon:   +47 93 06 99 10
  E-post: follofhs@viken.no
  X