Simon, Vokal 2016 – 2017

Vi har møtt Simon Berger på vokallinja og stilt han noen spørsmål om linja og hvordan han har det på Follo folkehøgskole. Her kan du lese svarene: 

Hvorfor valgte du Vokallinjen?
Fordi jeg likte å synge, selv om jeg ikke hadde gjort det noe særlig tidligere. Det viste seg å være en stor suksess på grunn av både klassen, skolen og miljøet.

Hva gjør dere på Vokallinjen?
Vi startet med mye kjent og ukjent stoff som virkelig gjorde det hele interessant og varierende. Det blir alt mulig rart fra klassisk, til musikal og soloprosjekter. Dette gir en fantastisk mulighet for alle elevene til å prøve forskjellige ting, og finne ut hva som passer dem best. Vi jobber hardt, men laget og sangen gjør alt verdt det.

Hva med læreren på Vokal?
Han er suveren, og har holdt på med dette i alle år. Han er veldig forståelsesfull – hvis det så skulle være en Am7-akkord eller at man sliter å komme seg opp av senga. Ofte holder han åpen dialog med klassen, som blir en måte vi kan bli bedre kjent med han og hele opplegget. En fantastisk lærer!

Hvordan er miljøet i klassen? Jeg elsker det faktum at hele klassen er så inkluderende ovenfor hverandre og også overfor andre lærere som måtte være involvert. Dette gir en følelse at man passer inn og er helt uerstattelig!
Alt i alt, er det svært lite å mislike med Follo folkehøgskole, og jeg ville 110 % sikkert gått der igjen! 11/10!

Les mer om Vokallinjen