Stipendiat Andrea

Den andre stipendiaten på Danselinja blir Andrea Teigen. Andrea har gått på Vokallinja dette året og så blir det Danselinja neste år. Les hva hun skriver om sine opplevelser. 

Mitt navn er Andrea Teigen, jeg er 21 år gammel og kommer fra Vest-Telemark. Jeg er en glad og sprudlende jente som liker å spre glede rundt meg. På fritiden liker jeg å være sosial sammen med gode venner, eller bare slappe av å se på filmer og serier. Jeg søkte Follo fhs skoleåret 2016-17 fordi jeg ønsket å komme meg litt bort fra der jeg kommer fra, og jeg ønsket å gjøre noe nytt. Jeg ville også bli kjent med helt nye mennesker, utvikle meg som person, skape mange flotte minner og få venner for livet, noe jeg helt klart kan si jeg gjorde.

Jeg opplevde skoleåret 2016-17 som et helt fantastisk år. Jeg fikk oppleve ting jeg aldri hadde trodd at jeg skulle få oppleve. Året for meg ble et år hvor jeg fikk være meg selv, og hvor jeg fikk lære å kjenne andre. Jeg lærte mye faglig, men også mye sosialt. Skoleåret ble det året hvor jeg fikk starte helt på nytt, med blanke ark.

Jeg søkte om å bli stipendiat fordi jeg ønsker et år med flere utfordringer. Jeg ønsker å kunne være den personen som de andre elevene kan komme til hvis det er noe de lurer på, eller hvis de bare ønsker å prate. Jeg søkte også om å bli stipendiat fordi jeg vil være med på å skape et godt miljø blant elevene. Jeg vil være med på å gjøre året deres like fantastisk som året mitt var.

Jeg ønsker å få til at skoleåret 2017-18 blir et skoleår med mye aktiviteter, seminarer, turer osv. Et år hvor vi er en sammenspleiset gjeng som er gira på mye moro. Jeg håper å få til hyggelige kvelder i helgene hvor vi kan ha det koselig med forskjellige spill i stua, filmkvelder på filmhuset, karaoke og dansing i Blackbox. Og da håper jeg at ALLE er gira 🙂 Dette blir et utfordrende men et fantastisk år som jeg gleder meg masse til, og det jeg ser mest frem til blir å få møte de andre elevene.