Stipendiat Celine

Celine Høie blir en av to stipendiater på Danselinja skoleåret 2017 – 2018. Hun har som de andre stipendiatene vært elev på Follo folkehøgskole i skoleåret 2016 – 2017. Les hva hun skriver om sine opplevelser og tanker om neste skoleår. 

Mitt navne er Celine, jeg er 22 år gammel og kommer fra Oslo. Jeg valgte å søke på Follo skoleåret 16/17 for å gjøre noe helt nytt. Jeg hadde jobbet en god del, og var litt usikker på hva det var jeg ville studere. Midt ute i sommerferien i fjor satt jeg og venninnen min å søkte litt på nettet, og bestemte oss for å bare hoppe i det, og 3 uker senere var vi på Follo. Vi var veldig usikre på hva det var vi hadde gjort, men den usikkerheten forsvant veldig fort.

Skoleåret på Follo har virkelig lært meg utrolig mye! Både faglig og personlig, og du vokser som person hver dag. Du har lærere som hele tiden pusher deg, og et skolemiljø som alltid er der og heier på deg. Du lærer rett og slett å kjenne deg selv, og det gir deg en sjanse til å satse 100% på interessene dine et helt år. Jeg har blitt kjent med mennesker fra hele Norge, og blitt mye tryggere både innenfor musikk, dans og det å stå på scenen. På danselinjen har jeg også hatt verdens beste lærer i ryggen, som alltid ser elevene sine, og alltid vil alle det beste.

Jeg søkte som stipendiat fordi det gir meg sjansen til å fortsette å utvikle meg. Jeg ønsker å bli enda bedre på det jeg driver med, og Follo gir meg sjansen til det. Jeg gleder meg også til å bli kjent med alle de nye elevene som kommer, være med på å arrangere aktiviteter, samhold og skape et helt fantastisk år med alle sammen.