Stipendiat Joakim

På Bandlinja er det Joakim Mangersnes som er stipendiat i skoleåret 2017 – 2018. Her presenteres han med noen tanker om seg selv, om Follo folkehøgskole og med en billedserie. 

Jeg heter Joakim Mangersnes og gikk bandlinja på Follo fhs. 2016-17. Jeg spiller både trommer, gitar og bass, men har hatt hovedfokus på vokal de siste årene. Jeg kommer fra en liten plass som heter Moi som ligger akkurat på fylkesgrensen mellom Rogaland og Vest-Agder. Jeg søkte Follo fhs uten å ha noe som helst forhold til skolen fra før av. Det eneste jeg visste var at jeg ville gå på en musikklinje på en skole som hadde andre linjer i tillegg til musikk, noe som var viktig for meg.

Året 2016-17 på Follo var mye mer enn jeg hadde forventet. Jeg har fått meg venner for livet og i tillegg utviklet meg enormt på mitt felt innen musikk. Lærerne på skolen er heller ingenting å klage over, en særdeles flott gjeng!

Jeg søkte egentlig stipendiat fordi jeg ikke var helt sikker på hva jeg gjøre etter skoleåret på Follo ble ferdig. Jeg visste at jeg ville fortsette med musikk, men på en måte følte jeg at jeg ikke var helt klar for det på samme tid. Ett år til på Follo kommer til å hjelpe meg veldig mye på veien.  Da ønsker jeg få utviklet meg enda mer innenfor det jeg driver med, samtidig som jeg skal være med å skape et bra miljø for de nye elevene som begynner.