Stipendiat Kristian 2017 – 2018

Vi presenterer nå stipendiatene for neste skoleår. Stipendiatene er elever på skolen, men har et spesielt ansvar for trivsel og aktiviteter. Førstemann ut er Kristian Danielsen Dale på Vokallinja.   

Hei, jeg heter Kristian Danielsen Dale og kommer fra Tysnes som er ei øy utenfor Bergen. Jeg søkte på Follo folkehøgskole fordi jeg ønsket å komme meg litt vekk fra Bergen og satse litt mer på det som jeg liker best – og det er å synge! 

Skoleåret 2016/2017 har gitt stor vekst for meg selv både musikalsk og personlig! Jeg har blitt mer selvsikker og er mye mer klar på hva jeg vil i livet! På Follo har jeg blitt utfordret mye, noe som har gjort at jeg har fått økt personlig selvinnsikt og takler nye oppgaver og situasjoner på en bedre måte.

Jeg søkte som stipendiat fordi jeg vil hjelpe andre sånn at de kan få samme glede som jeg har hatt av dette året! Jeg vil også involvere meg mer i folkehøyskolens grunnprinsipper! Videre har jeg ønske om å gjøre meg selv flinkere til å jobbe med mennesker og skape positivt miljø for alle!