Stipendiat Marit

På Musikallinja er det Marit Emilie Øvrebø som er stipendiat i skoleåret 2017 – 2018. Hun har fått vise fram talentet sitt ved flere anledninger dette året, bl.a. som Berger i musikalen HAIR. Les hva hun skriver om seg selv og skoleåret på Follo! 

Jeg heter Marit Emilie og kommer fra ei lita bygd i Meløy kommune sør for Bodø. Jeg er 19 år og skal være stipendiat på Musikallinja i året 2017/18. Her gikk jeg i fjor og hadde et helt fantastisk år!

Jeg søkte på Follo for å lande litt etter vgs. Jeg gikk på musikklinja og var veldig sliten av alt presset som kom med fra alle kanter. Jeg følte meg ikke klar for å gå videre på studier, men visste at jeg måtte fortsette med det jeg elsker å gjøre – nemlig musikk og teater!

Dermed landet valget på folkehøgskole, og siden Follo var nært Oslo valgte jeg dem. Det valget kommer jeg aldri til å angre på. Her har jeg virkelig fått kjenne på følelsen av et felleskap, og hvor intenst og fint det er å bo så nærme folk. Vi ble som en stor familie der alle fikk plass og ble akseptert akkurat sånn som de var. Lærerne er superdyktige og har masse erfaring innenfor deres felt, og det blir man inspirert av!

Her har jeg fått være kreativ og prøvd meg innenfor masse forskjellige områder. Både ting jeg kan, og også ting jeg aldri hadde tenkt jeg kom til å holde på med. Vi hadde masse gøye valgfag i tillegg til vanlig linjearbeid som keramikk, ballett, yoga og internasjonal kokebok. På musikallinja satte vi opp flere små og store produksjoner. Den største forestillingen var vår versjon av musikalen “Hair”, hvor jeg spilte Berger. Det er en opplevelse jeg aldri kommer til å glemme.

Jeg gleder meg himla mye til et nytt år med nye fjes i gangene, og håper jeg kan bidra til et bra år for alle med masse skøy! Vi snakkes <3