Stipendiat Nanna 2017 – 2018

Stipendiat på Hiphoplinja i skoleåret 2017 – 2018 er Nanna Margrethe Eide Pedersen. Les her om hva hun har opplevd dette skoleåret – og hva hun tenker at nye elever i neste skoleår skal få oppleve. 

Mitt navn er Nanna Margrethe Eide Pedersen. Og jeg er en av stipendiatene du møter når du starter på Follo folkehøgskole skoleåret 2017/18.

At your service.

Hvis noen vet hvor hjembyen min Svelvik er, skal vedkommende få en premie. For de som ikke aner hvor det er, trenger jeg hinte litt ved å si at hvis jeg en gang faller, vil mest sannsynlig halve kroppen min lande i Drammen kommune.

Litt om meg..

Jeg holder mest sannsynlig rekorden i tap på pingpongbordet på skolen, men har helt greie matcher i biljard (ja, vi har et biljardbord på skolen😃). I skolekor utfører jeg eksepsjonelle voice-crack, og freestyler som regel i disco under hiphoptimene. Min første dag som hiphopdanser startet idet jeg tok mitt første steg inn på Follo folkehøgskole. Hva som pleide å være diskré dansing på rommet utviklet seg til show på scenen. Hiphop var definitivt grunnen til at jeg ville begynne på Follo. Jeg angrer ikke et sekund på at jeg begynte her.

Og hvorfor jeg ville bli stipendiat…

Jeg valgte å søke på stillingen som stipendiat for å passe på at dere vil få et supert år, slik som jeg fikk. Jeg ønsker å være en medelev, men også en støttespiller for alle som måtte trenge det, og for de som kanskje ikke tror at de trenger det også. Jeg vil at dere, i likhet med meg, skal få et år dere aldri kommer til å glemme, og venner dere tar med dere i resten av livet. Jeg håper vi alle møtes, opplever ting sammen, samarbeider og koser oss masse i året som kommer. Slik at vi kan se tilbake på dette året når vi er 100 år og tenke på alle gode minner❤️