Stipendiat Tai-Gwen

Her presenteres enda en av neste års stipendiater: Tai-Gwen Woo. Han har gått Personlig trener-linja i skoleåret 2016 – 17 og fortsetter som stipendiat på samme linje skoleåret 2017-18.

Hei, jeg heter Tai-Gwen Woo og kommer fra en liten by som heter Bryne, et lite stykke unna Stavanger. Jeg er veldig interessert i det meste innenfor helse og trening, og det er også derfor jeg valgte å gå PT-linja. Skoleåret 2016-17 søkte jeg Follo folkehøgskole fordi det er den eneste skolen som tilbyr en mix av Pilates, vektløfting, yoga, og massasje, som er en veldig bra kombinasjon for å gi kroppen god allsidig trening. Jeg kom til Follo for treningens skyld, men fikk så mye mer enn jeg forventet. Sammen med elevene skapte de ansatte et fantastisk miljø hvor glede ble spredt, vennskap blomstret, og trygghet ga oss mot til å ta sjanser. Jeg gleder meg til å kunne være/bidra med dette enda ett år. Spør meg gjerne om tips for trening, eller kanskje du trenger litt massasje?

Jeg trives svært godt på personlig trener linja. Her blir jeg stadig utfordret fysisk, men samtidig blir treningen tilpasset den enkelte slik at alle kan være med. Dette gjør at vi kan kjenne på mestringsfølelsen samtidig som vi har noe mer å jobbe mot. Jeg liker at vi ikke bare lærer hvordan vi kan trene, men også hvordan vi kan ta vare på kroppen gjennom yoga og massasje. Vår linjeleder, Hanne Koren, er like koselig som hun er dyktig i Pilates. Hun tar godt vare på oss og er med på å skape et positivt miljø. Jeg føler at her på personlig trener linja kan jeg fokusere på trening og helse uten noe stress, omringet av herlige mennesker i et godt miljø.