Studieturer våren 2016

Som elev på Follo folkehøgskole vil du oppleve flere turer i løpet av året – både innenlands og utenlands! Alle turene er inkludert i skolepengene. Linjene drar utenlands en eller to ganger i året. Elevene er selv med og bestemmer hvor turen skal gå, derfor varierer destinasjonene fra år til år.

Våren 2016 er følgende reisemål valgt:

Hiphop til New York
Hva er vel mer riktig enn en Hiphop-linje i New York? Vår studietur går til kilden. Vi skal boltre oss i engasjerte hiphopmiljøer, delta på workshops, oppleve storbypulsen, se forestillinger, spise god mat og skape felles minner for resten av livet.

PT til Bali
PT-linja hadde egentlig tenkt å besøke sentrale treningsmiljøer i New York. Litt diskusjon på linja – og plutselig er reisemålet endret til Bali. Kan man tenke seg noe bedre? Yoga, massasje og trening på Bali! Vi besøker treningsstudioer på Bali, opplever en annerledes og fargerik kultur – og selvfølgelig litt strandliv!

Vokal til Sri Lanka
Vokallinja har i flere år reist til Sri Lanka – et grønt, frodig og på alle måter varmt og imøtekommende samfunn. Vi besøker barnehjem, synger for og med barna og blir fengslet av en grenseløs livsglede. Vi får også med oss spektakulære togturer, strandliv, te-plantasjer og annerledes severdigheter. En reise for livet!

Dans til Barcelona
Barcelona et spennende by på mange måter og spesielt for dansere. Vi opplever stemningen i flere engasjerte dansemiljøer og deltar på en rekke danseklasser. Vi får også med oss storartede severdigheter, kjenner på storbymiljøet, ser danseforestillinger og besøker gode spisesteder i denne mangfoldige byen. Du blir garantert enda mere fascinert av dans etter denne turen!

Film til Sør-Korea
Filmlinja har besøkt sentrale filmmiljøer i en rekke land og deltatt på filmfestivaler i bl.a. Berlin og Miami. Filmvisninger, seminarer, prisutdelinger har stått på programmet sammen med krokodilleturer og besøk i Disney World. Uforglemmelige opplevelser – og våren 2016 går turen til den eksotiske og hypermoderne hovedstaden i Sør-Korea, Seoul!

Band til New York
Bandlinjas studietur har i flere år gått til New York – verdensbyen som aldri sover. Vi besøker en rekke sentrale severdigheter på dagtid og fordyper oss i musikk, konserter, forestillinger og rockeklubber om kveldene. En gigantisk by og en engasjert reiseopplevelse som du alltid vil lengte tilbake til!

Musikal til London
Musikallinjas studietur har i flere år gått til London – Europas bankende hjerte for alle med lidenskap for musikal. Vi ser en rekke ulike forestillinger, deltar på Workshops, besøker severdigheter, opplever byen og spiser på spennende spisesteder. Et minne for livet sammen med andre med samme lidenskap!