Takk for fantastisk jobb, Jonas!

Dette skoleåret har vi hatt kun en stipendiat, Jonas Nyløy Navarsete. Han har gjort en strålende jobb for skolen, brukt kompetansen sin, erfaringen, humoren og sine sosiale ferdigheter til å skape et godt miljø på skolen. Takk skal du ha! 

Til høsten starter Jonas på Norges musikkhøgskole med klassisk sang som fag. Vi har hatt mange gode sangopplevelser med Jonas dette året og er sikre på at de neste årene bli utrolig spennende, utfordrende og lærerike. Og så er vi litt stolte av å ha hjulpet til med et lite skritt videre i drømmen. Ta gjerne en kikk på et arbeid Jonas gjorde med elevene våre:

Og så har vi utfordret Jonas til å fortelle litt om seg selv:

«Eg er ein aktiv og jovial sogning som har ein mastergrad i idrettsvitenskap, samt utdanna personlig trenar og sertifisert trener i cirka 10 andre idretter. Eg har vakse opp på bygda i Sogndal der fritida har gått til musikk, friluftsliv (og ein god porsjon dataspill). Dei siste tre åra har eg tatt sangtimer i klassisk sang, og begynt som soloartist i kirker og kulturhus rundtom i Sogn. Eg valgte stipendiatrolla fordi eg hadde eit mål om å komme inn på utøvende klassisk sang på NMH, og eg visste at eg trengte ei mellomlanding der eg kunne fokusere på å utvikle meg musikalsk (teoretisk og praktisk) for å komme inn. Eg er veldig glad i musikalsjangeren, fordi eg føler den når ut til fleire menneske, og det er ein slags mellomting mellom klassisk og teater. Min draum e å kunne livnære meg av det eg elskar å gjære, nemleg å stå på ei scene å synge (gjerne i kombinasjon med skodespel). Til slutt vil eg takke Follo for å ha vært så tilbøyeleg til at eg har kunne fått utfalde meg musikalsk samstundes som en skal være tilstades for dei andre elevene, noe som til tider har vært en stor utfordring!»Jonas