Til nye søkere fra rektor

Hei!
Lurer du på om du skal søke Follo folkehøgskole neste skoleår? Gjør det da vel!
Du kan søke nå. 1. februar begynner vi å ta inn elever. Alle folkehøgskolene begynner inntaket denne datoen. Vi håper du finner informasjonen du trenger på hjemmesiden vår. Ytterligere informasjon kan du få på flere måter:

Brosjyre
Send en epost til post@follo.fhs eller en melding fra siden «Kontakt» om at du vil ha tilsendt brosjyren vår. Den inneholder mye av infoen fra hjemmesiden, har mange beskrivende bilder og er fin å bruke hvis du vil snakke med venner eller familie om skolen vår.

Møt oss
I løpet av vinteren stiller vi på en rekke messer. Der kan du møte oss, stille spørsmål eller bare be oss om å fortelle litt om skolen. Allerede 2. og 3. desember kan du møte oss på Utdanningstorget på Norges Varemesse på Lillestrøm. Vi er der begge dager i tidsrommet 17:00 – 21:00. Videre er vi på utdanningsmessene i Kristiansand 18. – 19. januar, Stavanger 25. – 26. januar, Bergen 28. – 29. januar og Trondheim 4. – 5. februar. Kom og hils på oss!

Besøk oss
Kom gjerne på besøk til oss! Avtal gjerne et tidspunkt slik at vi vet at vi har tid til å vise deg skolen. Uansett om du søker eller ikke er vi veldig stolte av skolen vår – de flotte lokalene, beliggenheten, kjøkkenet vårt og de trivelige internatene. På kalenderen vår og på bloggen kan du lese om arrangementene våre. Kom gjerne på et av disse!

Ring oss
Ring oss gjerne, så svarer vi på alle spørsmål! Du kan også sende oss en epost med beskjed om at vi skal ta kontakt med deg. Da kan du f.eks. be om at linjeleder tar kontakt med deg. Linjelederne er ansvarlige for alt som skjer på linja og kan derfor gi en fyldig informasjon.

Bli med
I starten av skoleåret bruker vi tid til å bli kjent med hverandre. Vi setter av godt med tid på linjene slik at det faglige arbeidet kommer godt i gang. Etter noen uker reiser vi på tur sammen! Da skal vi gå ned Aurlandsdalen – en fantastisk fottur og deretter overnatte på et ærverdig hotell på Vestlandet. Utover høsten blir det mange store og små opplevelser og forestillinger vi lager sammen eller for hverandre. Noen av linjene har studietur på høsten, kanskje Berlin, London eller Stockholm. Desember handler om julestemning med julelunsj, juleverksted, julemiddag, julekonsert osv. Og så kommer vårhalvåret med prosjekter, opplevelser på skolen, i Oslo og studieturer for alle linjene – dessverre går vårhalvåret alt for fort… Blir du med?