Velkommen til konsert med GURLS!

Mandag 8. mai kl 18:00 i Blackbox – åpent for alle. Hanna Paulsberg er en saxofonist fra Rygge. Hun har en trio som skal øve frem mot en konsert de skal ha på Maijazz i Stavanger i mai, og i den forbindelse kommer de til Follo folkehøgskole. 

Trioen heter GURLS, og består av Ellen Andrea Wang på bass, Rohey Taalah på vokal og Hanna Paulsberg på sax. De tar sannsynligvis også med en perkusjonist.

GURLS står med en fot i jazzen og en i popen, og nyter stor glede i å utforske grenselandet mellom disse. Inspirasjonen til låtmateriale og samspill henter de blant annet fra Rihanna, Eirik Hegdal, Erykah Badu, Espen Reinertsen og Neneh Cherry. Med banalt enkle melodier og lengre virtuose strekk tar de lytteren med inn i et deilig landskap man sent vil glemme.

Formatet saxofon, vokal og bass er interessant og ganske originalt, og trioen ønsker å kjenne på det å tørre å la lydbildet være nakent, slik at de få tingene man gjør får stor plass og en viktig rolle.

Ellen Andrea Wang og Hanna Paulsberg har i løpet av de siste årene etablert seg som to musikere å regne med på den unge norske jazzscenen. Begge har sluppet flere plater i eget navn, leder egne band, har mottatt et antall priser og har i tillegg markert seg ved å spille med musikere og band som Marilyn Mazur, Bobo Stenson, Sting, Chick Corea, Trondheim Jazzorkester og Manu Katché. Det siste medlemmet i trioen er stjerneskuddet Rohey Taalah, som med sin energiske tilstedeværelse på scenen og sin kraftfulle og sensuelle stemme har gjort seg bemerket som Norges nye soul-prinsesse i løpet av det siste året.

GURLS

Boom!!! Vi spiller på Oslo Jazzfestival 18 august!!9 mai og Maijazz nærmer seg med stormskritt, og vi har satt opp et par konserter i forkant,blant annet i Moss 7 mai : https://www.facebook.com/events/778220442328877/ ,og Follo Fhs 9 mai (åpen for alle). Kom da vel! Takk til Henrik Lødøen og Live Foyn Friis for video production :-*Oslo Jazzfestival MaiJazz, Stavanger International Jazz Festival Ellen Andrea Wang Rohey Taalah Hanna Paulsberg

Posted by GURLS on Saturday, April 8, 2017