Velkommen tilbake!

Skolen har åpnet etter vinterferien.

Mye aktivitet: Nytt lerret er klart til å monteres til premieren på “Isblomster visner i kulden” i morgen kl 19.00. Auditoriet er klart til nattens Oscar-utdeling. Og i Blackbox rigges og øves det for morgendagens konsert kl 12.00:

Nye spennende band på samme scene
Vi samler noen av de mest lovende artistene fra årets by:Larm og tilbyr en konsert full av kontraster, energi og nerve! Artister som er i starten av sine karrierer får en unik mulighet til å vise seg frem for et ungt og entusiastisk publikum, og elevene vil få en forsmak på morgendagens popstjerner.
I år vil dere få se og høre PIL&BUE og BROEN fra DKS UHØRT scenen!

BROEN (https://www.facebook.com/broenband)
En frodig miks av britpop, hip-hop, syrepunk, Paul Simon, spoken word og vest- afrikansk rytmikk – «Yoga» tar deg med inn i Broens særegne univers. Broen er Heida Karine Jóhannesdottir Mobeck, Hans Hulbækmo, Marianna S.A. Røe, Lars Ove Fossheim og Anja Lauvdal. Når denne gjengen samarbeider fins det ingen bekymringer, bare en fantastisk frihetsfølelse. En dynamisk og vågal idérikdom skaper musikk som både utfordrer og underholder.
Live kler Broen seg i glitrende gulldrakter, sydd av skredderbestemoren til Heida. Bandet fenger publikum med sikkert scenetekke og fritt og lekent samspill.

PIL&BUE (https://www.facebook.com/pilogbueband)
Pil & Bue er en duo som høres ut som et helt band. Rock. Deres nye plate ‘Forget The Past, Let’s Worry About The Future (Lev…el2) ble spillt inn sommeren 2014 i Studio Osloklang, og mikset i Colorado, US i The Blasting Room.
Plata slippes våren 2015 for å feire ‘albumets død’. Petter Carlsen spiller på strenger og stemmeband, og Aleksander ‘Kosten’ Kostopoulos ødelegger trommene. Energi, melodi, kjemi og blasfemi er stikkordene. Kanskje ikke blasfemi. Deres første singel ‘Shakkakakka’ er tøff!
Ettervinterferie